Vad kan tarotguiderna.net erbjuda?

Vad kan tarotguiderna.net erbjuda?

Medium, astrologi eller spådom? På tarotguiderna.net finns artiklar inom det mesta inom spådom och andevärlden. Kan det bli en självklar informationsportal inom området om några år?

De fyra inriktningarna

De fyra inriktningarna på tarotguiderna.net är:

  • Affirmation

Affirmation var länge något okänt men år 2006 ökade intresset extremt. Detta efter att boken The Secret kom ut. En bok som även filmatiserats och skapat stort intresse. Bland annat har Larry King i USA diskuterat affirmation med sina gäster. Detta i likhet med Operah Winfrey. Grundtanken är att det man tänker – kommer också att hända. Du blir vad du tänker skulle man kunna förklara det med.

Utifrån affirmation har även frekvensterapi vuxit fram som en terapiform. En form som grundar sig idén kring affirmation.

  • Medium

Medium talar med andar, de döda och varelser man ”inte kan se”. Det kan ske genom seanser, tarotkort, spåkulor eller bara genom att sitta och prata med en klient. Detta är vad många just förknippar allra mest med spådom och andlighet av detta slag. Här är däremot tarotguiderna.net tydliga med att det finns en konflikt mellan synen på medium och ”skolvetenskapen”. Det är inte lätt att förklara och bevisa det arbete som ett medium gör. Det är inte vetenskapligt fastställt att de kan ha kontakt – vem skulle ens kunna bevisa det?

  • Astrologi

Astrologi finns i flera olika nivåer. Allt från enkla horoskop i dagstidningar till mer avancerade varianter. Det kan handla om att se in i framtiden men även få råd och tips för att klara av vardagen.

Det handlar inte enbart om hur himlakropparna står utan även dess energi samt egenskaper i förhållande till varandra.

  • Porträtt

Pehr Trollsveden anser sig kunna prata med djur och var med i en TV-serie 2013. Detta gjorde att allt fler fick upp ögonen för hans unika egenskap. Han är en av de medium som det finns fördjupade personporträtt av på tarotguiderna.net. Utöver Pehr finns här exempelvis porträtt på Terry Evens samt Vivie Linde.

Största fördelen – de längre artiklarna

Sett till innehållet på tarotguiderna.net är det framförallt de längre och djupa artiklarna om de olika ämnena som är intressanta att läsa. Här kan man som nybörjare lära sig grunderna men även fördjupa sig mera inom olika områden.

Det som, i dagsläget, kan kännas tunt är att man kan sakna nyheter eller personliga inslag. Men det kanske kommer.

© 2024 A MarketPress.com Theme