Ögonskugga för en naturlig look

Det finns hur många sminkprodukter som helst men en produkt som man verkligen inte klarar sig utan är den ögonskugga som kallas compact powder shadow. Förpackningarna finns i olika storlekar och utföranden. En del kommer med, en del kommer utan spegel. De är enkla att öppna och stänga. Pigmenten i dessa ögonskuggor är riktigt bra och ger ett väldigt naturligt resultat. De har ett sammetslyster utan att skimra för mycket. Färgerna är varma och passar den skandinaviska kvinnan. Den mörkaste skuggan är till exempel inte helt svart utan har en nedtonad nyans som passar perfekt till blåa ögon eller smokey eyes.

Känd ögonskugga

Utbudet är stort och det finns många olika ögonskuggor att välj från. En storsäljare är en nyans som är grå blandat med rosa. Den är mycket enkel att använda, man behöver egentligen inte ens en borste eller svamp för att applicera den utan man kan använda fingrarna direkt på ögonlocket. Många ögonskuggor compact powder shadow kräver dock en pensel för att resultatet ska bli bra. Det kan vara bra att ha penslar i lite olika storlekar för att få en jämn färg över hela ögonlocket och välj gärna borstar med korta skaft så får de bättre plats i sminkväskan.

Sotad look med compact powder shadow

Vill du ha en sotad look kan du använda en svart kajalpenna för att rama in ögonen. Måla först runt ögonen med kajalpennan, sudda ut med en svamp och måla en gång till. Använt ett transparent puder för att matta ner och för att få ögonskuggan att sitta bättre. När du använder en ögonskugga compact powder shadow kan du även använda en brynskugga för att få fram en fin form på ögonbrynen. Då kommer din make up se mer naturlig ut.

Skimrande compact powder shadow ögonskuggor

Compact powder shadow ögonskuggor har en perfekt konsistens, den är silkeslen och samtidigt inte för torr utan snarare krämig med ett skimrande resultat. De varken smular eller dammar. Det är enkelt att ta med ögonskuggorna i sminkväskan eftersom paletten är liten och behändig. Ögonskuggorna innehåller mycket pigment vilket gör dem väldigt dryga. De har en behaglig doft som man aldrig tröttnar på. Compact powder shadow ögonskugga passar för alla tillfällen. Till vardags på jobbet eller i skolan och till helgens fest eller krogbesök.

© 2024 A MarketPress.com Theme